CyberPhoto - fortfarande bäst i Sverige på Foto och Video
Dela:

Tidigare i år tog CyberPhoto hem den viktiga titeln Årets e-handlare hos Pricerunner och nu har även kunderna via Prisjakt sagt sitt. 2020 får man åter dubbla utmärkelser inom kategorierna Foto och Video och förstärker ytterligare sin position som Sveriges bästa butik och e-handlare i fotobranschen. 

Det står klart att CyberPhoto i Umeå fortfarande är bäst i Sverige på foto och video.

Redan den 14 oktober kom beskedet att CyberPhoto hade utsetts till Årets e-handlare 2020 - Foto och Video av Pricerunner. Utmärkelsen baseras dels på högst medelvärde från verifierade omdömen men också på mystery shopping där den aktör med högst betyg tar hem sin kategori.

Motiveringen lyder: "Tack vare en användarvänlig hemsida med hög tillgänglighet som gör det lätt att snabbt hitta rätt produkt, många alternativ för betalning och leverans, trevlig kundservice – och varor som levereras väl förpackade inom utsatt datum – tar CyberPhoto hem vinsten i kategorin Foto och video."

Den 11 december meddelade även Prisjakt att de tilldelade utmärkelsen Årets butik 2020 inom Foto och Video till CyberPhoto, den här utmärkelsen baseras också på kundernas betyg i registrerade omdömen.

- Det är fascinerande och ödmjukande att vi har kunder som tar sig tid att stödja oss genom att skriva ett omdöme. Vi är så makalöst tacksamma för varje kund, att vi får behålla deras förtroende och att vi får fortsätta arbeta med det vi brinner för att leverera rätt produkter till bra priser till Sveriges alla fantastiska kreatörer, kommenterar en mycket glad Patrick Ohlsson, VD CyberPhoto.

“Det står klart att CyberPhoto i Umeå fortfarande är bäst i Sverige på foto och video.”